Vrienden van "zorg voor de zorg"

Denans, Hans van Aalst  

Tot 2016 was de zorg niet iets wat mij bezig hield. Helaas werd mijn moeder in dat jaar ziek en is ze lange tijd thuis verpleegd. Dit was niet alleen voor mijn vader en ons als kinderen een hele zware opgave maar zeker ook voor de verpleging die dagelijks in en uit liepen en kind aan huis werden. We hebben allemaal onze ambities en allemaal een doel in ons leven. Maar de zorg, dat is toch wel een vak apart. Ik heb respect voor een ieder die op zijn of haar manier bijdraagt in onze zorg. Ik gun dan ook de thuiszorgers extra aandacht. Nog steeds staan ze dagelijks klaar voor mijn vader. Daarvoor mijn dank en dit bandje is mijn start voor jullie. 

Denans - Breda

Rob van Daal

Gelukkig heb ik nog niet veel te maken gehad met verpleging en zorgen voor zieke mensen jong of oud. Maar ik zie natuurlijk wel wat covid-19 met ons allemaal doet. Voor al die harde werkers in de zorg wil ik natuurlijk ook mijn steentje bijdragen en ik steun dan ook heel graag de actie. Laten we dat met zijn allen doen. En laten we ook hopen dat we volgend jaar rond deze tijd weer terug zijn bij het echte oude normaal. 

Rob van Daal - Loenhout

René, Angelique en Levi van As

Zorgen voor de zorg is heel belangrijk. Angelique: ik heb corona gehad maar gelukkig ben ik er niet heel erg ziek van geweest en is mijn gezin niet door mij besmet geraakt. Wat ik wel erg jammer vind is dat de andere zorg nu een beetje achter blijft. Maar dat kan ook bijna niet anders. Wij steunen deze actie omdat de mensen in de zorg al een jaar op hun tandvlees lopen. Wij hopen dat we door onze donatie hebben kunnen helpen 1 van de verzorgers een leuke dag te bezorgen.

Enne ook onze kleine man steunt dit initiatief. 

Familie van As -  Apeldoorn

Miriam Marijnissen

Een paar uur in de week ben ik werkzaam bij mensen die hulpbehoevend zijn. Ik zie wat de corona maatregelen met hun doet. Zo ben ik 1 keer per week bij een dame die in een rolstoel zit en daarom niet zelf haar huishouding volledig kan doen. Ik merk ook dat zij afhankelijk is van de vele extra zorg die nu nodig is. Daar waar ze een beetje onzeker wordt van het nieuwe normaal zie ik dat alles wat de vrijwilligers voor haar doen haar toch wat houvast geeft. Ik wil dan ook graag meedoen aan deze actie en hoop dat we heel veel zorgers in het zonnetje kunnen gaan zetten. 

Miriam Marijnissen - Breda